Νεκρή στο διαμέρισμά της η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα

Έφυγε από τη ζωή στα 63 της η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα – Τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η γνωστή τραγουδίστρια των 70s και 80s, Ρένα Πάντα. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Ρένα Πάντα σε συνέντευξή της τον Ιούλιο του 2018.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1004609703211802&id=100009883453348

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν την οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Δεν πρόλαβαν όμως. Σήμερα το πρωί οι γείτονες στην πολυκατοικία της τη βρήκαν νεκρή.

 

Πηγή: athensvoice.gr

Κάντε μας Like στο Facebook & ακολουθήστε μας στο Instagram